Ngarep > Produk > Jaring anti manuk > Jaring Anti Burung Pertanian
                                Jaring Anti Burung Pertanian
                                • Jaring Anti Burung PertanianJaring Anti Burung Pertanian
                                • Jaring Anti Burung PertanianJaring Anti Burung Pertanian
                                • Jaring Anti Burung PertanianJaring Anti Burung Pertanian
                                • Jaring Anti Burung PertanianJaring Anti Burung Pertanian

                                Jaring Anti Burung Pertanian

                                China Double Plastic® Agriculture Anti-manuk Net minangka penghalang efektif sing nglindhungi tanduran, woh-wohan, lan tanduran saka manuk lan kewan cilik, nanging uga bisa digunakake minangka jaring blumbang lan kolam.

                                Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                                Deskripsi Produk

                                ⢠Deskripsi Produk

                                Digawe saka bahan HDPE,Jaring Anti Burung Pertanianbisa nanggung macem-macem cuaca sing abot, nyuda karusakan kanggo tanduran lan sayuran. Ing wektu sing padha, jaring kebon ora gampang diikat lan bisa digunakake kanggo jangka panjang.

                                Proteksi tetanduran sing sampurna âJaring Anti Burung Pertaniandirancang kanthi apik kanggo nglindhungi tanduran, woh-wohan, kembang sing sehat saka manuk, kidang, bajing, terwelu.

                                Bahan baku premium -Jaring Anti Burung Pertaniandirajut saka HDPE berkualitas tinggi, sing awet, anti-tuwa lan tahan luh.

                                Macem-macem ukuranâPlastik Gandajaring manuk tetanènbisa dipotong dadi ukuran apa wae sing cocog karo macem-macem kabutuhan.

                                Multi-purpose Use-- Double Plastic
                                Jaminan Kualitas âKabeh jala manuk kita wis ngliwati desain sing ketat lan proses uji coba sing ketat.

                                ⢠Aplikasi Jaring Anti-manuk Pertanian



                                Hot Tags: Jaring Anti-manuk Pertanian, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Pabrik, Customized, Grosir, Kualitas

                                Kategori sing gegandhengan

                                Kirim Pitakonan

                                Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.