Produk

                                Double Plastic minangka produsen lan pemasok profesional ing China. Pabrik kita nyedhiyakake Debris Safety Net, PE Tarpaulin, Mesh Tarp, lsp. We njupuk kualitas dhuwur, rega cukup lan layanan sampurna.
                                View as  
                                 
                                Windbreak Shade Netting

                                Windbreak Shade Netting

                                Windbreak Shade Netting digawe saka HDPE high-density polyethylene, bahan tahan cuaca. Kualitas luwih apik tinimbang produk liyane sing padha, kanthi resistensi angin sing kuwat, tahan tuwa, suhu dhuwur musim panas lan tahan UV, tahan kadhemen lan salju tanpa owah-owahan, tahan lama (3-10) taun, supaya ora kerep diganti.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Carport Shade Net

                                Carport Shade Net

                                Carport Shade Net padha karo jaring iyub-iyub ireng sing digunakake ing urip saben dina, nanging Shade Net Carport luwih padhet tinimbang sing biasane digunakake. Carport Shade Net njaga mobil kita supaya ora kena srengenge lan nyuda suhu ing njero.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Shade Netting kanggo Tanduran

                                Shade Netting kanggo Tanduran

                                Shade Netting kanggo Tanduran utamané digawe saka poliethelin kapadhetan dhuwur minangka bahan mentahan, lan ditambahake kanggo agen anti-tuwa lan macem-macem werna, sawise leleh dening drawing ditenun menyang entheng, dhuwur-kekuatan, umur-tahan anyar bolong tetanèn plastik panutup materi, lan nggunakake sawetara sudhut.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Ladang Shade Net

                                Ladang Shade Net

                                Double Plastic® Farm Shade Net digawe ing pabrik China diprodhuksi saka 100% HDPE prawan kanthi resistensi dhuwur kanggo tensile, karat lan suhu dhuwur. Farm Shade Net mbantu kanggo ngontrol suhu alam, cahya lan Kelembapan, nglindhungi crops saka sinar UV, kejut udan lan angin kenceng, lan njamin pametumu optimal lan kualitas crops lan tetanduran liyane.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Shading Net Roll

                                Shading Net Roll

                                Shading Net Roll minangka jinis bahan shading sing digunakake kanggo tutup omah kaca. Shading Net Roll fungsi utama kanggo ngatur suhu lan asor ing griya ijo lan nglindhungi tetanduran saka suryo srengenge gedhe banget. Shading Net Roll digunakake digunakake ing produksi tetanèn saka greenhouses, kembang, woh-wohan lan sayuran lan tanduran lan pangayoman crops liyane.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Agro Shade Net

                                Agro Shade Net

                                Agro Shade Net minangka jinis bahan shading sing digunakake kanggo tutup omah kaca. Fungsi utama Agro Shade Net yaiku kanggo ngatur suhu lan kelembapan ing njero omah kaca lan nglindhungi tanduran saka sinar matahari sing berlebihan.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                HDPE Sunshade Net

                                HDPE Sunshade Net

                                HDPE Sunshade Net digawe saka HDPE polyethylene kapadhetan dhuwur, bahan tahan cuaca. Kualitas luwih apik tinimbang produk liyane sing padha, kanthi resistensi angin sing kuwat, tahan tuwa, suhu dhuwur musim panas lan tahan UV, tahan kadhemen lan salju tanpa owah-owahan, tahan lama (3-10) taun, supaya ora kerep diganti.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Black Shade Netting

                                Black Shade Netting

                                Black Shade Netting nduweni peran penting ing tetanèn, mengaruhi produksi lan kualitas crops.Black Shade Netting bisa nglindhungi tetanduran saka scorching srengenge, utamané ing mangsa panas. Kanggo tanduran, suhu optimal lan lingkungan sing cukup ramah penting kanggo nambah produktivitas. Jaring iyub-iyub ora mung mengaruhi produksi tanduran, nanging uga mengaruhi kualitas panen.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan