Ngarep > Produk > Shade Sail

                                Shade Sail

                                Dobel Plastik
                                Shade sail bisa mblokir 60-95% sinar UV lan nglindhungi saka sinar UV sing mbebayani lan cahya srengenge langsung Cocog kanggo loteng, taman, latar mburi, carport lan blumbang.
                                Kanthi D-ring stainless steel lan anyaman lapisan ganda, pinggiran dobel sing dikuatake, Plastik Ganda
                                View as  
                                 
                                Komersial Outdoor Shade Sail

                                Komersial Outdoor Shade Sail

                                Double Plastic® Commercial Outdoor Shade Sail digawe saka HDPE mentah berkualitas tinggi (polietilen kepadatan dhuwur) kanthi stabil UV, bahan kanthi kekuatan lan daya tahan dhuwur. Dawane, jembar, bobot gram, warna lan tingkat shading bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                HDPE Sunblock Shade Sails

                                HDPE Sunblock Shade Sails

                                Double Plastic® HDPE Sunblock Shade Sails digawe saka polyethylene high-density (HDPE) sing tahan UV. HDPE Sunblock Shade Sails bisa ngalangi nganti 95% sinar UV, nglindhungi anak, kembang, tanduran lan mobil saka srengenge.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Sail Outdoor Shade

                                Sail Outdoor Shade

                                Double Plastic® Outdoor Shade Sail digawe saka polyethylene high-density (HDPE) sing tahan UV. Sail Shade Outdoor bisa ngalangi nganti 95% sinar UV, nglindhungi anak, kembang, tanduran lan mobil saka srengenge.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Dekoratif Shade Sail

                                Dekoratif Shade Sail

                                Dekoratif Shade Sail minangka kanopi kain gedhe sing digantung ing udhara kanggo menehi iyub-iyub. Kanggo plataran tanpa wit, iki minangka solusi sing paling larang. Kanthi Dekoratif Shade Sail, sampeyan uga bisa seneng kegiatan ruangan ing musim panas tanpa ragu-ragu. Dibandhingake karo kere, layar iyub-iyub minangka solusi sing cepet lan murah, lan sing penting gampang dibongkar lan pas, cocog kanggo kabeh wong.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Shade Sail kanggo Playground

                                Shade Sail kanggo Playground

                                Shade Sail for Playground digawe saka poliethelin (HDPE), sawise stabilizer UV lan perawatan anti-oksidasi, kanthi resistance tensile kuwat, resistance tuwa, resistance karat, resistance radiation, portabel lan ing.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Sail Angin Pantai

                                Sail Angin Pantai

                                Double Plastic® Beach Wind Shade Sail digawe saka polyethylene kapadhetan dhuwur (100% HDPE) sing dilindhungi UV kanthi jahitan jahitan sing kuat. Kanthi Awet Stainless Steel D-rings ing saben sudhut nggawe srengenge sails gampang ditempelake sembarang titik sambungan kuat kanggo nyedhiyani pangayoman srengenge lan desain pribadi ngendi sampeyan perlu. Double Plastic® Beach Wind Shade Sail digunakake digunakake kanggo Patio, pekarangan, taman, kolam renang, area bbq, kolam, dek, kailyard, plataran, latar mburi, lawang, taman, carport, pergola, pantai, dalan utawa acara ruangan liyane.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Solar Shade Sail

                                Solar Shade Sail

                                Solar Shade Sail minangka jinis produk shading sing umum, umume digunakake ing njaba ruangan. Kejaba shading sing apik, Solar Shade Sail uga bisa nghias lingkungan sekitar. Solar Shade Sail utamané ing wangun tension, karo tension kuwat lan fastness werna saka kain, kinerja poto-reresik apik, lan relatif gampang kanggo ngatur.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Shade Sail kanggo Kolam Renang

                                Shade Sail kanggo Kolam Renang

                                Shade Sail kanggo Kolam Renang minangka cara paling apik kanggo kelangan ing mangsa panas. Nanging akeh pools mbukak, nalika kita kacemplungaken ing blumbang ing wektu sing padha, iku hard kanggo supaya radiation UV, wektu iki, duwe Shade Sail kanggo Swimming Pool penting banget!

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Double Plastic wis ngasilake Shade Sail suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan Pemasok Shade Sail kualitas dhuwur profesional ing China. Kita duwe pabrik dhewe. Pelanggan wareg karo produk lan layanan sing apik. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!