Ngarep > Produk > Bale Net Warp

                                Bale Net Warp

                                Yantai Double Plastic Industry Co., Ltd. minangka produsen jaring teduh terkemuka ing China. Pabrik kita duwe bengkel 5.000 meter persegi, 20 set peralatan produksi canggih, 10 jalur produksi sing canggih, lan output taunan 3.000 ton.

                                Jaring plastik & reg; bale pindho diprodhuksi kanthi standar kualitas paling dhuwur kanggo menehi kinerja lan linuwih sing paling luweh ing kabeh panen lan kahanan.Jaring Plastik Gandabungkus digawe saka 100% dhuwur Kapadhetan UV dianggep rajutan poliethelin netting, Njaga wangun bale lan kualitas lan produk profesional-bahan sing saiki digunakake dening industri tani

                                View as  
                                 
                                Hay Bale Net Wrap

                                Hay Bale Net Wrap

                                Hay Bale Net Wrap nggunakake poliethelin minangka bahan baku utama lan digawe kanthi nggambar, tenun, bolong lan proses liyane. Utamane digunakake ing peternakan, sawah gandum lan papan liyane. Panggunaan Hay Bale Net Wrap bakal ngurangi polusi saka jerami lan suket kobong, kurang karbon pangayoman lingkungan.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Jaring Bungkus Bale Biodegradable

                                Jaring Bungkus Bale Biodegradable

                                Biodegradable Bale Wrap Net yaiku jaring bahan rajutan sing digawe saka benang pasir plastik sing diprodhuksi dening mesin nyulam. Kanthi resistance panas, resistance kadhemen, resistance karat, resistance oksidasi, breathable lan karakteristik liyane.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Gandum Bale Net

                                Gandum Bale Net

                                Gandum bale net ngirit wektu naleni lan nyuda gesekan peralatan; Lumahing warata ngirit wektu mbukak jaring lan trep kanggo unloading. Nguatake resistensi angin, luwih apik tinimbang tali hemp tradisional, bisa nyuda tingkat rot saka HAY babagan 50%.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                HDPE Hay Bale Net

                                HDPE Hay Bale Net

                                HDPE Hay Bale Net nggunakake bahan poliethelin anyar minangka bahan baku utama, liwat gambar, tenun, bolong lan proses liyane sing digawe. Utamane digunakake ing peternakan, sawah gandum lan papan liyane. Bantuan ngumpulake suket, jerami, lan liya-liyane. Panggunaan jaring suket bale, bakal nyuda jerami, polusi kobong suket, perlindungan lingkungan, perlindungan lingkungan karbon rendah.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Jaring Baling

                                Jaring Baling

                                Pasture Baling Net utamané nggunakake poliethelin materi anyar minangka bahan baku utama, sawise drawing, weaving, winding lan pangolahan liyane digawe. Utamane digunakake ing peternakan, sawah gandum lan papan liyane. Bantuan ngumpulake suket, jerami, lan liya-liyane. Panggunaan jaring suket bale, bakal nyuda jerami, polusi kobong suket, perlindungan lingkungan, perlindungan lingkungan karbon rendah. Jaring baling utamané dipigunakaké kanggo strapping jerami lan suket. Panggunaan jaring baling nemen nambah efisiensi karya.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Farm Baling Net

                                Farm Baling Net

                                Double Plastic Farm Baling Net trep lan efisien kanggo loading lan unloading, transportasi lan panyimpenan, kang awet lan tahan kanggo weathering.The bales digawe karo jaring baling iki kompak lan dipercaya. Bale kawangun cilik lan kompak, ngeculke nang lan nyenyet njaba, permeabilitas online apik, gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Jaring Bale Jerami

                                Jaring Bale Jerami

                                Straw Bale Nets duwe tensile kuwat, luh lan resistance karat, nggawe HAY, feed utawa silage rangkep karo wong-wong mau gampang kanggo nangani lan bisa dikempalken ing mung 2-3 dadi kanggo ngirit wektu packing.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Bungkus Jaring Baling

                                Bungkus Jaring Baling

                                Bungkus jaring Baling Plastik Ganda trep lan efisien kanggo mbukak lan mbongkar, transportasi lan panyimpenan, sing tahan lama lan tahan cuaca. Bale sing digawe nganggo jaring baling iki kompak lan dipercaya. Bale kawangun cilik lan kompak, ngeculke nang lan nyenyet njaba, permeabilitas online apik, gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.

                                Waca liyaneKirim Pitakonan
                                Double Plastic wis ngasilake Bale Net Warp suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan Pemasok Bale Net Warp kualitas dhuwur profesional ing China. Kita duwe pabrik dhewe. Pelanggan wareg karo produk lan layanan sing apik. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!